Neobyčejný pes Ron

30.08.2015 11:48

Úkol: běžný - dokončit příběh

Náhled: 

Ron, věrný pes slečny Pavly, nebyl jen tak obyčejný pes. Rozuměl lidskému světu a snažil se Pavle zajistit bezpečí po celý jeho život. Jenže jednoho dne přišel za Pavlou nějaký chlápek Petr, který všechno narušil. Petr s Pavlou se začali scházet víc a víc a Ron už cítil nebezpečí pro jeho milovanou majitelku.
"Nééé, k nám domů nepůjdeš! I kdyby mě to mělo stát život. S mojí Pavlinkou si nikdo nebude zahrávat, akorát bys jí jenom zlomil srdce a pak by byla zase nešťastná. Zapomeň na ní!"
Ron kráčející po Pavli boku se zničeho nic zastavil, vycenil obří tesáky a začal vrčet. Zatarasil Petrovi cestu, kterému začal opravdu nahánět strach.
"Hej, udělej s ním něco, takhle nikam nedojdeme."
"Rone, dost!"Jenže Ron neposlouchal, měl rudo před očima, a jediné co ho zajímalo, byl Petr. Nebo spíš jak mu ublížit. Očima fixoval jeho krk, kde věděl, že by stačilo jediné kousnutí, a jeho Pavlínka by byla šťastná. Už se chystal ke skoku, když v tu ho něco vyrušilo.
"Ahoj fešáku" ozvala se fenka pudla, která procházela s paničkou kolem nich. Ron jako kdyby zapomněl na svět kolem, přestal vrčet a začal radostí vrtět ocasem.
"Copak taková kráska dělá sama venku?" zeptal se a začal si jí očichávat.

Odkaz: zde